Vizion Plus – Kisha merr 100 emigrantë të anijes “Diccioti”

noticia-inmigrantes-catania-barco-diccioti

Autobusi me 100 emigrantët e tjerë të anijes Diciotit mbërriti në Rocca Di Papa gjatë natës. Ata do të qëndrojnë për disa ditë para se të shpërndahen në dioqezat e ndryshme që kanë dhënë miratimin nga Kisha Katolike. Refugjatët janë strehuar në qendrën e emigrantëve të kësaj qyteze nën kujdesin e Kishës. 40 emigrantët e tjerë vazhdojnë të qëndrojnë në qendrën e identifikimit të emigrantëve në Katania e shumë shpejt pritet të nisen drejt Shqipërisë dhe Irlandës.

https://www.vizionplus.tv/kisha-merr-100-emigrante-te-anijes-diccioti/