Vizion Plus – Kërkesat e studentëve, Meta kthen për rishqyrtim Buxhetin 2019

Presidenti Meta ka kthyer në Kuvend për rishqyrtim ligjin “Për Buxhetin e vitit 2019”. Në një njoftim në publikuar në faqen e Presidencës, Meta shprehet se duke parë situatën politike në vend dhe kërkesat e studentëve ka vendosur të kthejë për rishqyrtim ligjin e buxhetit me qëllim që të përmbushen objektivat socialë.

https://www.vizionplus.tv/kerkesat-e-studenteve-meta-kthen-per-rishqyrtim-buxhetin-2019/