Vizion Plus – Keni fëmijë sëmurë? Hapen 4 qëndra shëndetësore me shërbim 24 orë në 7 ditë

shendetesia

Manastirliu ka lajmeruar hapjen e 4 qëndrave shëndetesore në Tiranë me shërbim 24 orë në 7 ditë të javës. Manastirliu I bëri thirrje qytetareve që nëse kanë urgjenca me fëmijet e tyre të mos shkojnë në spital por në qëndrat shëndetësore. Më konkretisht qytetarët që kanë këto urgjenca mund të ndrejtohen në Qëndrën Shëndetësore Nr.6 në Kombinat, Qëndrën Shëndetësore Nr.7 në Laprake, Qëndrën Shëndetësore Nr.8 në Ish Bllok dhe Qendrën Shëndetësore Nr 9 të ish Oxhaku.

https://www.vizionplus.tv/keni-femije-semure-hapen-4-qendra-shendetesore-me-sherbim-24-ore-ne-7-dite/