Vizion Plus – Bushati: Rinia, burimi ynë unik për ndërtimin e modelit të vetëm të paqes

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bushati dhe Sekretari i Përgjithshëm i Zyrës Rajonale të Bashkëpunimit Rinor, Djuro Blanusa nënshkruan Marrëveshjen e vendit pritës ndërmjet Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Zyrës Rajonale të Bashkëpunimit Rinor (RYCO).

https://www.vizionplus.tv/bushati-rinia-burimi-yne-unik-per-ndertimin-e-modelit-te-vetem-te-paqes/