Vizion Plus – Bora bllokon rrugët, Ministria e Mbrojtjes: Ja akset më problematike

bore-kukes-1

Ministria e Mbrojtjes ka bërë një pasqyrë të të gjitha akseve rrugore pas reshjeve të borës të rëna në disa zona. Në një njoftim për shtyp ministria ka bërë me dije se në situata më e vështirë paraqitet në Qarkun e Shkodrës dhe atë të Dibrës.

https://www.vizionplus.tv/bora-bllokon-rruget-ministria-e-mbrojtjes-ja-akset-me-problematike/