Vizion Plus – BE: “Drejtësia” e lufta ndaj krimit, kusht për integrimin

soreca

Ambasadori i BE-së në Tiranë, Luigi Soreca ka deklaruar se Shqipëria duhet të vazhdojë të përmbushë reformat në mënyrë që të integrohet në Bashkimin Europian. Ai tha se për të luftuar krimin dhe korrupsionin duhet një ministri e Brendshme plotësisht efektive si dhe theksoi se duhet të përmbushet reforma në drejtësi e të luftohet krimi në mënyrë që të hapen negociatat me BE në qershor.

https://www.vizionplus.tv/be-drejtesia-e-lufta-ndaj-krimit-kusht-per-integrimin/
https://www.vizionplus.tv/be-drejtesia-e-lufta-ndaj-krimit-kusht-per-integrimin/