“Tungjatjetja …Jetë”, tani edhe nga Eugent Bushpepa!

Genti ka pranuar, jo vetëm të jetë Ambasador i World Vision për programin social “Tungjatjeta. ..Jetë”, por të udhëtojë në ato zona ku “Tungjatjeta” ka marrë Jetë.

Emanueli është një ndër fëmijët që sot po merr shërbime të specializuara nga ekipi i Tungjatjetës!

Por kjo nuk mjafton! Në të gjithë vendin janë rreth 70 mijë fëmijë me një aftësi të kufizuar dhe vetëm 8 % e tyre përfitojnë nga shërbimet e specializuara.

Gent Bushpepa, këngëtari me zë të fortë dhe shpirt të butë, ka sot një mesazh për shqiptarët dhe Shqipërinë. Këta fëmijë kanë nevojë për shërbime, për dashuri, për mbështetje dhe nuk mund të vazhojmë të qëndrojmë indiferent. Nesër mund të jetë shumë vonë…

Si mund të dhuroni?

#Dhuro

RAIFFEISEN BANK

Numër llogarie: 00 3088 0359

IBAN: AL60 2021 1013 0000 0000 3088 0359

SWIFT: SGSBALTX

Kartë Debiti / Krediti:

http://www.tungjatjeta.al/#dhuro

Për më shumë informacion vizitoni: www.tungjatjeta.al

#Tungjatjeta për një fëmijëri me Dinjitet!