Tungjatjeta Sara!

“Po rri vetë drejt, paska mbështetur duart…”- ishin të vetmet fjalë që tha e ëma e Sarës kur e pa të qendronte vetëm, mbështetur me duart tek divani me trupin dhe kokën drejt.

www.tungjatjeta.al

#Dhuro një #Tungjatjeta
#Jetënëplotësipërçdofëmijë
#20YearsWorldVisionAlbaniaandKosovo
#20YjetWorldVisionShqipëridheKosovë