“Tungjatjeta…Jetë” në Pasdite në Top Channel

Në programin “Pasdite në Top Channel”, Klodiana Kapo- Menaxhere e Komunikimit në World Vision Albania and Kosovo dhe Donika Qelemeni- Drejtuese e programit “Tungjatjeta…Jetë”, Librazhd, folën gjerësisht për programin social “Tungjatjeta…Jetë”. 

Prej muajit Prill, World Vision ka nisur një program social, për fëmijët me Aftësi të Kufizuara në zonat më të thella të Librazhdit. Ky ekip me specialistë ofron shërbime të specializuara në shtëpi, një shërbim i munguar në shumë qytete të vendit.

“Tungjatjeta…Jetë” ka bërë bashkë shumë shqiptarë dhe figura të njohura në vendin tonë.