Tungjatjeta! #Dhuro dhe ti!

Secili prej jush ka ndihmuar që Selma të qëndrojë për disa minuta ulur; Arta të hedhë hapat e saj të parë, e pavarur nga të tjerët; Flamuri të artikulojë disa fjali të shkurtra…

36 fëmijët me aftësi të kufizuara në zonat e thella të Librazhdit që po marrin rregullisht terapi në shtëpitë e tyre kanë filluar të kenë përmirësime të dukshme.

Si të bashkoheni edhe ju?

Ndiqni videon.

#Tungjatjeta