Top Channel – Zbulohet rrjeti i pedofilëve, 40-vjeçari josh fëmijët në Facebook. Ligji i lidh duart policisë

fiks

“Fiks Fare” ka zbuluar një rrjet pedofilësh që veprojnë në Shqipëri dhe Kosovë. Gazetarët treguan sesa lehtë bien pre e këtyre abuzuesve fëmijët minorenë. Mangësia që ka Kodi Penal në Shipëri, i cili nuk e parashikon krimin e pedofilisë në rrjetet sociale, ka çuar në lulëzimin e këtij fenomeni kohët e fundit.

http://top-channel.tv/2018/05/02/zbulohet-rrjeti-i-pedofileve-40-vjecari-josh-femijet-ne-facebook-ligji-i-lidh-duart-policise/?foto=2#g