Top Channel – Veliaj: Qendrat sociale, vakte të ngrohta për njerëzit në nevojë

Në muajin e Ramazanit, Bashkia e Tiranës, Fondacioni ALSAR dhe organizata TIKA dhuruan një mijë pako me ushqime për fëmijët pa prindër dhe familjet në nevojë. Kryebashkiaku Veliaj tha se pakot ushqimore janë një ndihmë për njerëzit në nevojë, por sidomos për fëmijët, të cilët duhet të mendojnë për mësimet dhe jo për ushqimin. Sipas tij një paketë ushqimore nuk i zgjidh të gjitha problemet, por sigurisht është e nevojshme kur familjet janë duke kaluar një kohë të vështirë.

http://top-channel.tv/2018/05/29/veliaj-qendrat-sociale-vakte-te-ngrohta-per-njerezit-ne-nevoje/