Top Channel – Varësia nga videolojërat, psikologët: Mund të sjellë çrregullime serioze te fëmijët

Një varësi në rritje ndaj lojërave teknologjike e vërejnë edhe psikologët. Ata këshillojnë prindërit të kujdesen më tepër për edukimin e fëmijëve pasi ç’rregullimet mund të jenë serioze. “Këta fëmijë fillojnë të kenë problem në marrëdhëniet familjare. U prishet gjumi pasi qëndrojnë shumë natën. Kanë një zhvillim më të ngadaltë fizik dhe psikik.

http://top-channel.tv/2018/10/31/varesia-nga-videolojerat-psikologet-mund-te-sjelle-crregullime-serioze-te-femijet/