Top Channel – Vajzat nuk shkojnë në gjimnaz; 3 mijë të mitura ndërpresim studimet çdo vit

Përqendrimi i shkollave të mesme në zona urbane ose që një shkollë mbulon disa fshatra ka bërë që shpesh të rinjtë të braktisin arsimin e mesëm dhe të mjaftohen me vetëm 9 klasë në këto zona. Më të diskriminuara në këtë pikë duket se janë vajzat pasi çdo vit 3000 braktisin arsimin e mesëm.

http://top-channel.tv/2018/12/04/vajzat-nuk-shkojne-ne-gjimnaz-3-mije-te-mitura-nderpresim-studimet-cdo-vit/