Top Channel – Skandal në lokalet e Tiranës, fëmijët tymosin nargjile

Fëmijët e shkollave të mesme dhe 9-vjeçare në Tiranë blejnë nargjile dhe e konsumojnë atë në lokale. Kamera e “Fiks Fare” filmoi në disa lokale në Tiranë, ku fëmijët konsumonin nargjile pa kurrfarë problemi. Ndërkohë, fenomeni i duhanpirjes në oborret e shkollave vazhdon.

http://top-channel.tv/2018/05/16/skandal-ne-lokalet-e-tiranes-femijet-tymosin-nargjile/