Top Channel – Shi dhe breshër, dëmtohen pemtari e të mbjella në të gjithë vendin

Në Elbasan, Labinot-Mal dhe Funar janë zonat më të prekura nga stuhia e një dite më parë. Ndërkohë që në qytet stuhia zgjati jo më shumë se 5 minuta, në këto zona breshëri ka zgjatur më shumë se 1 orë, duke shkatërruar çdo gjë në të mbjella dhe pemëtari. Përballë kësaj fatkeqësie të natyrës, fermerët kërkojnë ndihmë, pasi puna dhe të ardhurat e një viti u shkatërruan.

http://top-channel.tv/2018/07/24/shi-dhe-bresher-demtohen-pemtari-e-te-mbjella-ne-te-gjithe-vendin/