Top Channel – Rruga e pakalueshme, problem për fëmijët që shkojnë në shkollë dhe për fermerët

Banorët në Divjakë shprehen të revoltuar pë rrugën që është në gjendje shumë të keqe. Fëmijët duhet të ecin cdo ditë në këmbë për 35 minuta në baltë. Falë kërkesës së tyre u zgjidh problemi për transportin e fëmijëve në shkollë dhe nga ana tjetër u premtua edhe për investime për rrugën.

http://top-channel.tv/video/fiks-fare-15-shkurt-2019-pjesa-1/