Top Channel – Rama me mësuesit: Të nxjerrim politikën jashtë sistemit arsimor

Dy javë para datës kur pritet të rifillojë viti shkollor 2018-2019, kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla, pritën në kryeministri në një takim mësuesit. Sipas kryeministrit është vendosur të jepen libra falas për disa kategori nxënësish. Mësuesit e posaçëm për fëmijët me aftësi ndryshe janë një tjetër shqetësim për arsimin shqiptar, ndërkohë Rama tregoi se këtë sezon do të rritet numri i personelit për këtë kategori.

http://top-channel.tv/2018/09/03/rama-me-mesuesit-te-nxjerrim-politiken-jashte-sistemit-arsimor/