Top Channel – Pushimet në fshat; Fëmijët pas shkollës detyrohen të punojnë

Pas përfundimit të shkollës fëmijët u gëzohen pushimeve. Por ata që jetojnë në fshat nuk kanë fatin e bashkëmoshatarëve të qytetit. Pjesa më e madhe e fëmijëve punojnë gjatë pushimeve të verës dhe ndihmojnë familjen në bujqësi dhe blegtori.

http://top-channel.tv/video/pushimet-ne-fshat-femijet-pas-shkolles-detyrohen-te-punojne/