Top Channel – Papa shet “Lambon” në ankand; paratë për bamirësi

popefrancis

Është shitur në ankand për 715 mijë euro Lamborghini e bardhë që i ishte dhuruar Papa Françeskut dhe që vetë ai e kishte destinuar për financimin e disa projekteve të bamirësisë.

http://top-channel.tv/2018/05/13/papa-shet-lambon-ne-ankand-parate-per-bamiresi/