Top Channel – Ndotja e ajrit në Zharrëz; Disa banorë raportojnë probleme. Dy u shtruan në spital

zharrez-puset

Banorët e fshatit Zharrëz thonë se kanë problem shëndetësore nga ndotja e ajrit prej gazit metan. Dy gra janë dërguar me urgjencë për të marrë ndihmën mjekësore në spitalin rajonal te fierit pas problemeve në rrugët e frymëmarrjes dhe alergjinë. Ndotja e ajrit është ndier edhe nga banorët e tjerë të Zharrzës që gjithashtu kanë patur probleme serioze frymëmarrje. Ata thonë se kjo gjendje u ndodh shpesh.

http://top-channel.tv/2019/02/22/ndotja-e-ajrit-ne-zharrez-disa-banore-raportojne-probleme-dy-u-shtruan-ne-spital/