Top Channel – Mamaja e re nisi biznes stolish me 500 dollarë, tani vlen1miliard

me-djalin

Shtatzënë dhe me burrin pa punë, Kendra Scott duhej të gjente një mënyrë për të bërë para. Teksa rrinte shtrirë në shtëpinë e saj duke pritur të afronte dita për lindjen e fëmijës së parë ajo nisi të vizatojë modele stolish te cilat me pas do t’i shiste dyqan më dyqan. Në listën e grave më të pasura në Amerikë, për vitin 2017, ajo ishte në vendin e 36-të, më lart se këngëtare si Taylor Swift apo Beyonce me nje kompani që sot vlen 1 miliard dollarë.

http://top-channel.tv/2018/06/11/mamaja-e-re-nisi-biznes-stolish-me-500-dollare-tani-vlen-1-miliard-foto/