Top Channel – Lufta ndaj ekstremizmit, propozimi: Në Tiranë qendër për luftëtarët që kthehen nga ISIS

Në konferencën kundër ekstremizmit të dhunshëm, ku të pranishëm ishin krerë shtetesh dhe diplomatë, u diskutuan zgjidhjet që mund të gjejnë kundër ekstremizmit vendet e përfshira në konfliktet e armatosura, por edhe ato nga ku nisen luftëtarë që i bashkohen ISIS. Princi jordanez tha se përpjekjet për të gjetur një zgjidhje nga jashtë për luftërat fetare nuk janë të suksesshme.

http://top-channel.tv/2018/06/04/lufta-ndaj-ekstremizmit-propozimi-ne-tirane-qender-per-luftetaret-qe-kthehen-nga-isis/