Top Channel – Liberalizimi i vizave për Kosovën, Soltes: Të shmangim “aparteidin” me vizat

Raportuesi për Kosovën në Parlamentin Europian, Igor Soltes ka dalë me një deklaratë të fortë për Kosovën, duke artikuluar hapur se nuk duhet lejuar një “aparteid me vizat”, siç e cilësoi ai. Raportuesi shpreson megjithatë në vazhdimësi se pas pak javësh kjo çështje do të jetë në agjendën e Këshillit të Ministrave dhe se deri atëherë ka ende kohë për të bindur të lëkundurit.

http://top-channel.tv/2018/11/13/liberalizimi-i-vizave-per-kosoven-soltes-te-shmangim-aparteidin-me-vizat/