Top Channel – Kryeministri austriak Kurz: Të çelen negociatat me Shqipërinë

Kryeministri austriak Sebastian Kurz kërkon çeljen sa më shpejt të negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë. Duke folur për median austriake, “Die Presse”, Kurz thotë se kjo është e nevojshme për të shmangur konflikte në rajonin e Ballkanit Perëndimor.

http://top-channel.tv/2018/05/28/kryeministri-austriak-kurz-te-celen-negociatat-me-shqiperine/