Top Channel – Investigimi i “Fiks Fare”, heroina shitet afër shkollave

Bashkëpunëtori dhe grupi i Fiks Fare shkuan në disa pika në Tiranë dhe në Korçë, duke kërkuar heroinë në mes të ditës. Rezultatet ishin befasuese; heroina shitej lirshëm. Në dy nga tre raste që dokumentoi Fiks Fare në Tiranë, heroina shitej afër shkollave 9-vjeçare.

http://top-channel.tv/2019/01/28/investigimi-i-fiks-fare-heroina-shitet-afer-shkollave/