Top Channel – Bulqizë, spitali dhe shkolla pa ngrohje. Temperaturat shënojnë -15

Prej dy ditësh në shkollën 9-vjeçare Xhevdet Doda dhe kopshtin Eleni Kola në Bulqizë kaldajat nuk arrijnë të ngrohin mjediset ku qëndrojnë fëmijët. Situata është dramatike edhe në spitalin e Bulqizës, kaldaja e së cilës nuk funksionon prej vitesh.

http://top-channel.tv/2019/01/08/bulqize-spitali-dhe-shkolla-pa-ngrohje-temperaturat-shenojne-15/