Top Channel – Bulqizë, shkollat e kopshtet janë pa ngrohje

Në Bulqizë, dimri është i ashpër dhe banorët ngrohen më së shumti me dru. Por, në disa shkolla dhe kopshte të Fushë Bulqizës, sobat janë aq të vjetra, saqë i kanë nxjerrë jashtë përdorimi. Në këto kushte, e vetmja zgjidhje për nxënësit e mësuesit janë rrobat e trasha.

http://top-channel.tv/2018/11/20/ne-klase-pa-ngrohje-ne-fushe-bulqize-mungojne-sobat-ne-kopshte-e-shkolla/