Top Channel – Bulqizë, fëmijët pa ujë e banja në shkollë

Në fshatin Çerenec të Bulqizës vuajtjet fillojnë që në fëmijëri. Një ditë më parë Top Channel solli telashet e banorëve që vuajnë edhe nga thatësira, por edhe nga përmbytjet. Sot, nga ky fshat vogëlushët e një shkolle tregojnë sesi arsimohen pa drita dhe ujë.

 http://top-channel.tv/video/bulqize-femijet-pa-uje-e-banja-ne-shkolle/