Top Channel – Bidoni me ujë të ngrohtë në shkollë

Në shkollën 9-vjecare “At Zef Pllumi” ,sipas emisionit Fiks Fare, fëmijët duket se kanë gjetur zgjidhje për tu ngrohur në këto ditë me temperatura të ulëta tek bidoni me ujë të ngrohtë. Drejtoresha thotë se në ditët e ftohta vendosen të gjithë ngrogësat dhe mund të bjerë automati. Ajo u ka sugjeruar nxënësve të veshin dicka më të trashë apo mënyra të tjera duke u siguruar edhe ujin e ngrohtë në shkollë.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=590&v=UxDL8bzSB94