Top Channel – Ahmetaj: Niveli më i ulët i papunësisë, vetëm në maj mbi 3 mijë punësime

150118_AHMETAJ_15_4-1

Ministri i Ekonomisë dhe Financave Arben Ahmetaj tha se papunësia është në shifrat me të ulëta, duke iu referuar dhe raportit të INSTAT. Në një dalje për mediat, Ametaj tha se në Shqipëri janë vetëm 12.5 % të papunë. Sipas tij vetëm në muajin maj janë bërë më shumë se tre mijë punësime, në bashkëpunim shtet-privat.

http://top-channel.tv/2018/06/11/ahmetaj-niveli-me-i-ulet-i-papunesise-vetem-ne-maj-mbi-3-mije-punesime/