Top Channel – 3000 nxënës rrezikojnë infeksionin, prindërit: Mos shkoni në tualetet e shkollës!

fiksiii

Rreth 3000 mijë nxënës të dy shkollave 9-vjeçare në Kamëz rrezikohen nga infeksionet që mund të marrin në ambientet e shkollave. Mungesa e fondeve për mirëmbajtjen në vite ka sjell degradimin e tyre. Problemet e infrastrukturës dhe ato të higjienës kanë vështirësuar gjatë gjithë vitit akademik procesin mësimor. Amortizimi i tualeteve, i sistemit hidraulik dhe elektrik janë disa nga problemet në Shkollën 9 vjeçare “Jashar Hoxha” dhe “Ibrahim Rugova” në Kamëz.

http://top-channel.tv/2018/07/04/3000-nxenes-rrezikojne-infeksionin-prinderit-mos-shkoni-ne-tualetet-e-shkolles/