Top Channe l- Wake Up/ Pedagogët në grevë pas 1 shkurtit kundër Ligjit të Arsimit të Lartë

Sipas pedagugut Mark Marku edhe VKM-të e reja që dolën pas protestave nuk e kanë ndryshuar gjendjen e degraduar në të cilën ndodhen universitetet publike e nga ana tjetër ato veçse cënojnë autonominë. Ai shprehet se nëse qeveria nuk i jep zgjidhje kësaj situate dhe rrëzon Ligjin e Arsimit të Lartë, të gjithë profesorët e universiteteve publike do të hyjnë në grevë.

http://top-channel.tv/2019/01/29/wake-up-pedagoget-ne-greve-pas-1-shkurtit-kunder-ligjit-te-arsimit-te-larte/