Tender/ Bileta, akomodim dhe ushqim për vizitë pune në Gjermani

Postuar: 2/05/2023

Në kuadër të zbatimit të projektit RE-IN-VEST, i cili synon të rimëkëmbë në aspektin socio-ekonomik familjet e rikthyera nga emigracioni në 10 bashki të vendit, World Vision po kërkon kompani/ agjensi për të ofruar shërbimin e biletave të avionit, akomodimit dhe ushqimit për stafin e projektit që do të zhvillojë një vizitë pune në Gjermani.

Afati i shprehjes së interesit për të marrë pjesë në tendër është data 5 Maj 2023 ora 15:00

Shprehja e interesit duhet të konfirmohet në adresën e email-it Adrila_Docaj@wvi.org, ku më pas do lajmëroheni me TOR-in dhe specifikat e këtij procesi.

Faleminderit!

Kodi i Furnitorit