“Fuqizojmë Komunitetin”, aktivitete kundër dhunës me bazë gjinore në Kurbin

Me sloganin “Investo për të parandaluar dhunën ndaj grave dhe vajzave”, Qendra “Fuqizojmë Komunitetin” në Kurbin ka zhvilluar një sërë aktivitetesh ndërgjegjësuese kundër dhunës me bazë gjinore. Nën mikpritjen e kryebashkiakes Majlinda Shqalsi Cara dhe duke bërë së bashku Zv/Ministren e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Denada Seferi, Zëvendës Shefen në detyrë të Misionit të SHBA-së […]