Inaugurohet Qendra “Fuqizojmë Komunitetin” Kurbin

Në Kurbin është inauguruar Qendra “Fuqizojmë Komunitetin”, e cila ofron shërbime sociale të integruara dhe aktivitete të ndryshme për fëmijët, adoleshentët, të rinjtë, si dhe grupet në nevojë të prekura nga përjashtimi social, diskriminimi apo abuzimi. Në ceremoninë e përurimit ishte i pranishëm i Ngarkuari me Punë i Ambasadës së SHBA në Tiranë, David Wisner, […]