Qendra e Fuqizimit të Komunitetit Kurbin, mbështetje grupeve në nevojë

Nëpërmjet programit “Fuqizojmë Komunitetin” (ICR), të financuar nga USAID Albania dhe zbatuar nga UNDP Albania në partneritet me World Vision Albania, ka nisur puna për ngritjen e Qendrës për Fuqizimin e Komunitetit në Kurbin. Kjo qendër do të mbështesë grupet në nevojë të prekura nga përjashtimi social, diskriminimi, konflikti apo abuzimi. Ndërkohë, në kuadër të […]