Dita e Evropës – Festojmë gjithëpërfshirjen, diversitetin dhe të drejtat e njeriut

Në Ditën e Evropës, organizata World Vision Albania ju bashkua aktiviteteve të organizuara nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Tiranë për të festuar dhe promovuar gjithëpërfshirjen, diversitetin dhe të drejtat e njeriut. Në Panairin e BE-së, qytetarë të shumtë u prezantuan me projektet e financuara nga Bashkimi Evropian që World Vision Albania zbaton aktualisht në […]