Standard.al – Vizita në Maltë/ Presidenti Meta takon homologen, do drejtojnë së bashku Forumin e Bizensit

malte

Presidentit i Republikës së Shqipërisë Ilir Meta, nisi sot një vizitë pune në Maltë, ku do të marrë pjesë në Forumin e Biznesit Maltë-Shqipëri. Gjatë kësaj vizite, Presidenti Meta u prit në një takim nga Presidentja e Maltës. Në takim u diskutua për forcimin e marrëdhënieve dypalëshe veçanërisht ato të shkëmbimeve ekonomike dhe tregtare.

http://www.standard.al/2018/05/22/vizita-ne-malte-presidenti-meta-takon-homologen-do-drejtojne-se-bashku-forumin-e-bizensit/