Standard – Presidenti Ilir Meta mesazh të veçantë në ditën kundër punës së fëmijëve: “Fëmijët, janë e ardhmja jonë…”

meta-4

Në Ditën Botërore Kundër Punës së Fëmijëve, kreu i shtetit bën thirrje për vëmendje ndaj fëmijëve, kundër dhunës, punës dhe shfrytëzimit të tyre. Ai thotë se ende ka shumë fëmijë, që lypin në rrugë, punojnë në të zezë, jetojnë në kushte të papranueshme sociale e psikologjike, nuk arsimohen dhe janë subjekt i abuzimit dhe shfrytëzimit.

http://www.standard.al/2018/06/12/presidenti-ilir-meta-mesazh-te-vecante-ne-diten-kunder-punes-se-femijeve-femijet-jane-e-ardhmja-jone/