Sporti, përfitimet në shëndetin e njeriut

A bëni aktivitet fizik? A e dini se sa i rëndësishëm është për shëndetin fizik dhe zhvillimin psiko-social tek fëmijët, të rinjtë, por edhe për të rriturit?

Profesor Arben Kaçurri, Drejtor Instituti i Kërkimit Shkencor të Sportit në Universiteti i Sporteve të Tiranës gjatë intervistës me Vasilka Bargjo, na tregon se cilat janë disa nga përfitimet afatshkurtra dhe afatgjata në të ushtruarin e aktivitetit fizik Ndiqni një pjesë nga intervista e tij.