Shqiptarja.com – Video-skandali/ Polici u filmua në shtëpi nga gruaja…në momentet intime

f

Berhan Bajrakurti, polici nga Dukagjini pritet të lerë qelinë ditën e sotme pasi ka rezultuar se personi që ai ka bërë filmimin intim, është gruaja e tij. Nga verifikimet e kryera prej prokurorisë së Shkodrës, ka rezultuar se Bajrakurti ka filmuar veten në çaste intime me bashkëshorten e tij. Ditën e sotme Bajrakurti pritet të dalë para gjykatës së Shkodrës, dhe pikërisht kjo gjykatë ka shumë gjasa që ta lirojë, pasi nuk është vërtetuar që polici të ketë kryer veprime të pahijshme me një vajzë 15-vjeçare.

https://shqiptarja.com/lajm/videoskandali-polici-u-filmua-nw-shtwpi-nga-gruajanw-momentet-intime