Shqiptarja.com – Sot në Pejë, mbledhja e përbashkët e qeverisë shqiptare dhe asaj të Kosovës, marrëveshjet që priten

mbledhjeeperbashketqeverie

Në Pejë do të zhvillohet mbledhja e pestë e përbashkët e Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë. Pas zotimit për unifikimin e doganave, Kosova dhe Shqipëria pritet të aprovojnë edhe kërkesën e kahershme të Bashkimit Evropian për heqjen e tarifës së shërbimit të roamingut, në kuadër të telekomunikimit ndërmjet këtyre dy shteteve.

http://shqiptarja.com/lajm/sot-ne-peje-mbledhja-e-perbashket-e-qeverise-shqiptare-dhe-asaj-te-kosoves-agjenda?r=kh1