Shqiptarja.com – Siguria ushqimore në shkolla, AKU mbyll subjekte dhe gjobit disa të tjerë

aku

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në kuadër të kontrollit të operatorëve të biznesit ushqimor (FAST FOOD-e) pranë institucioneve arsimore, shkolla, kopshte, çerdhe ka kryer në rang vendi 227 inspektime. Pas kontrolleve janë marrë 65 masa administrative me paralajmërim, 13 masa administrative me gjobë si dhe 2 ndërprerje aktiviteti.

http://shqiptarja.com/lajm/siguria-ushqimore-ne-shkolla-aku-mbyll-subjekte-dhe-gjobit-disa-te-tjere