Shqiptarja.com – Investimet/ Miratohet lista e zonave me përparësi turizmin nga veriu në jug

thethi

Këshilli Kombëtar i Territorit ka miratuar dhe shpallur dje zonat me përparësi zhvilllimin e turizmit në gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë. KKT ka zhvilluar dje mbledhjen e radhës duke miratuar një numër rekord vendimesh. Do të jenë 16 zonat me përparësi turizmin. Në të cilat përfshihet, në radhë të parë, i gjithë brezi bregdetar nga veriu në jug. Por edhe liqene, zona malore, etj. Në përputhje me legjislacionin përkatës, këto zona të të kenë përparësi në ndihmën nga shteti me infrastrukturë, furnizim me energji dhe investime.

http://shqiptarja.com/lajm/investimet-miratohet-lista-e-zonave-me-perparesi-turizmin-nga-veriu-ne-jug