Shqiptarja.com – Elbasan, kultivon trëndafila pasi la emigrimin, Toça: Një bimë mjaft e kërkuar nga rrethet

Kur shumë fermerë në fshatra kultivojnë pemë dhe perime të ndryshme, vëllezërit Toça kanë zgjedhur një bimë, e cila është prezente në shumë tavolina, por jo për t’u ngrënë, por për ta zbukuruar atë. Ata kultivojnë trëndafila. Në fillim ishte e vështirë për t’ia dalë, por vit pas viti lulet sa vijnë e përdoren më shumë nga shqiptarët, e për familjen Toça shpresat sa vinë e rriten për një të ardhme më të mirë.

http://shqiptarja.com/lajm/elbasan-kultivon-trendafila-pasi-la-emigrimin-toca-ka-kerkesa-nga-te-gjitha-rrethet