Shekulli – Zbulohet projekti si do të transformohet Piramida!

piramida

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj se bashku me kryeministrin Edi Rama dhe Michael D.Granoff, Drejtorin e Bordit të Fondit Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit, morën pjesë në prezantimin e projektit transformues të Piramidës në qendrën më të madhe multifunksionale për të rinjtë, e fokusuar kryesisht në arsimimin digjital, por dhe të artit e kulturës sipas modelit “TUMO”.

http://shekulli.com.al/zbulohet-projekti-si-do-te-transformohet-piramida/?galeri=0#article-gallery