Shekulli – Greqia çon në parlament Memorandumin e Bashkëpunimit me Shqipërinë

grq-658x365

Komisioni Parlamentar për Politikën e Jashtme dhe Mbrojtjen në Greqi ka miratuar me shumicë votash një projektligj të paraqitur nga Ministria e Jashtme e shtetit helen, mbi Memorandumin e Bashkëpunimit mes Greqisë dhe Shqipërisë. Ky vendim i hap rrugë mbështetjes së Shqipërisë nga Greqia, në rrugën e integrimit europian, në një kohë kur vendi ynë pret hapjen e negociatave në muajin qershor.

http://shekulli.com.al/greqia-con-ne-parlament-memorandumin-e-bashkepunimit-me-shqiperine/