Scan Tv – Zero luftë ndaj kequshqyerjes. Raporti 2018, jo progres në objektivat globale dhe as plan masash nga qeveria

scan

Raporti Global i Ushqyerjes për vitin 2018 arrin në përfundimin se shqiptarët vuajnë nga tre forma kequshqyerje: mbipesha, anemia dhe ndalimi i rritjes.Por ajo që duket më shqetësuese është fakti se, vendi ynë nuk ka përmbushur asnjë nga 9 objektivat globale të ushqyerjes për vitin 2018.

http://www.scan-tv.com/zero-lufte-ndaj-kequshqyerjes-raporti-2018-jo-progres-ne-objektivat-globale-dhe-as-plan-masash-nga-qeveria/