Scan TV – Taksat që do të ulen në qershor, Zv/Ministri i Financave Haxhi: Ulje në agroturizëm, bujqësi dhe në biznesin e vogël

haxhi-765x383

Me miratimin në fund të qershorit të këtij viti dhe me hyrjen në fuqi më 1 Janar 2019 do të kemi disa ndryshime të rëndësishme të taksave për disa drejtime të të bërit biznes në Shqipëri. Zv/Ministri i Financave dhe Ekonomisë ka shpjeguar se si do të preken strukturat e agroturizmit nga ulja e tatim fitimit, eliminimit të taksës së infrastrukturës dhe ulja e TVSH-së për akomodimin dhe ushqimin.

http://www.scan-tv.com/taksat-qe-do-te-ulen-ne-qershor-zv-ministri-i-financave-haxhi-ulje-ne-agroturizem-bujqesi-dhe-ne-biznesin-e-vogel/